WOW!! Ada MOVIE menarik lah untuk ditonton


Waktu PKP ni mesti korang bosan kan duduk rumah. Jangan risau…ada banyak movie yang kita boleh layan secara online tau sekarang ni, semuanya dihujung jari je tau. Let’s check it out, guys!!

  1. THE CALL

Sebuah filem dari Korea Selatan yang berunsurkan cerita seram, misteri dan fantasi. Ia mengisahkan tentang dua orang wanita yang hidup dalam jangka masa yang berbeza. Mereka berhunung hanya menggunakan panggilan telefon misteri. Sejak itu, kehidupan mereka berubah dan menjadi borak beranda.

2. A QUIET PLACE

Filem ini adalah berunsurkan seram, misteri dan penuh kejutan. Filem ini mengisahkan tentang empat orang ahli keluarga yang harus menjalani kehidupan secara sunyi, tidak boleh membuat bunyi langsung. Mereka harus bersembunyi dari makhluk yang berburu dengan suara.

3. TO ALL THE BOYS: ALWAYS AND FOREVER

Filem ini antara filem yang banyak orang tonton. Filem ini sudah mempunyai 2 season sebelumnya iaitu; To All the Boys: I’ve Loved Before, To All the Boys: P.S I Still Love You.

4. NOMADLAND

Filem drama Amerika Syarikat tahun 2020. Filem ini mengisahkan keruntuhan ekonomi di kawasan Nevada. Fern mengemas barang-barangnya dan bertolak dengan van nya untuk menjelajahi kehidupan di luar masyarakat konvensional sebagai pengembara zaman moden.

5. VENOM: LET THERE BE CARNAGE

Filem yang akan ditayang nanti, tidak dinyatakan lagi tarikh tayangannya berlansung. Pasti peminat-peminat MARVEL menanti-nantikan filem ini. Filem ini berunsurkan kekerasan, pembunuhan, penyiksaan dan perilaku antisosial. Bagi sesiapa yang meminati filem Adiwira, boleh la tonton cerita sebengini, besttt…

Semoga membantu anda menceriakan hari anda!

Credit: Wikipedia dan google.


Like it? Share with your friends!

What's Your Reaction?

hate hate
0
hate
confused confused
0
confused
fail fail
0
fail
fun fun
0
fun
geeky geeky
0
geeky
love love
0
love
lol lol
0
lol
omg omg
0
omg
win win
0
win
Damia

Legend

0 Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *