PROMOSI Watson Malaysia Bulan MARCH Sehingga Harini Sahaja! (29/3/2021)


Hai semua pembaca yang dikasihi sekalian:) Assalamualaikum..

Anda tahu tak Watson ada buat promosi untuk bulan March ni dan harini last promosi tau! Semalam weekend, mesti ramai yang dh borong di watson kan..hehehe..

Jom kita lihat beberapa promosi Watson dibawah ini..Sempat lagi nak membeli-belah nih..

Wow! Banyakkan diskaun yang dibuat oleh Watson ni.. Boleh lah plan balik kerja nanti singgah Watson sebab harini je last promosi.. Boleh pergi ke mana mana cawangan Watson Malaysia disekitar anda.

Dalam keseronokan berbelanja, jangan lupa patuhi SOP yang ditetapkan ye.. Jangan terlalu ‘excited’ membeli belah sehingga lupa SOP.

SELAMAT MEMBELI-BELAH!


Like it? Share with your friends!

What's Your Reaction?

hate hate
0
hate
confused confused
0
confused
fail fail
0
fail
fun fun
0
fun
geeky geeky
0
geeky
love love
0
love
lol lol
0
lol
omg omg
0
omg
win win
0
win
Aniss

Legend

0 Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *