Menarik! Rahsia di sebalik janggut suami pada isteri


Janggut merupakan satu bahagian rambut yang terletak di dagu seorang lelaki. Janggut hanya akan tumbuh pada dagu lelaki! Kalau perempuan pun tumbuh janggut memang pelik tapi benar lah tu. Ramai lelaki yang membela janggut ni. Apakah keistimewaan atau khasiat menyimpan janggut.

Ramai yang dah cuba pelbagai cara untuk mendapatkan anak tetapi tahukah anda yang janggut turut juga merupakan satu alternatif untuk berjaya memperoleh anak?

Dr Jamnul Azhar Mulkan, seorang doktor perubatan, pemilik rangkaian klinik juga seorang pendakwah, dalam satu ceramah, mendedahkan hasil kajian yang sangat luar biasa mengenai khasiat janggut

Menurut kajian, janggut lelaki didapati mengandungi hormon testosteron yang amat diperlukan bagi kesuburan wanita. Ia mampu menstabilkan kitaran haid selain menggalakkan pertumbuhan telur wanita. Dalam kata yang lain, janggut lelaki juga boleh meningkatkan tahap kegalakan atau nafsu pasangannya. Hebat kan?

Bagaimana caranya? Melalui sentuhan. Ya janggut itu hanya perlu diusap. Jadi, kepada pasangan suami isteri yang mungkin ada masalah berkenaan cahaya mata, boleh la mencuba dengan meminta si suami menyimpan janggut dan belailah janggut tu.

P/S : TIDAK PERLU BAGI PASANGAN YANG BELUM KAHWIN! Khas bagi mereka yang sudah berkahwin sahaja okay!terbaik


Like it? Share with your friends!

What's Your Reaction?

hate hate
0
hate
confused confused
0
confused
fail fail
0
fail
fun fun
0
fun
geeky geeky
0
geeky
love love
0
love
lol lol
0
lol
omg omg
0
omg
win win
0
win
Aizat tazia

Emperor

0 Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *