FASHION ala-ala Korea for MUSLIMAH


Kepada muslimah-muslimah sekalian, mesti korang kadang-kadang tak de idea dah nak pakai baju apa kan? Lagi2 kat malaysia ni panas, nak pakai baju comey2 macam orang korea tu macam panas je kan? Jangan risau lah, ade je baju ala-ala wanita korea yang tak panas dan sesuai untuk iklim di Malaysia ni. Jom, check it out!

Antaranya adalah….

Untuk gambar diatas, fesyen diatas adalah gabungan antara baju korea + skirt labuh pleated. Try la pasti terpikat! Belum cuba belum tahu.

Baju oversize + skirt kembang

Baju blouse with skirt kembang

Baju kemeja kotak + seluar vintage

Baju kemeja putih + baju blouse sleeveless + skirt kembang / baju kemeja blouse panjang + baju blouse sleeveless

Semua tu antara idea OOTD yang boleh korang try lah ya.. Kalau nak dapatkan lebih LAGI, tunggu updated post hari2 seterusnya ya!

NOTE: untuk semua baju tu, korang boleh dapatkan di shopee.

Selamat mencuba!

Sumber: @yaya_2xx


Like it? Share with your friends!

What's Your Reaction?

hate hate
0
hate
confused confused
0
confused
fail fail
0
fail
fun fun
0
fun
geeky geeky
0
geeky
love love
1
love
lol lol
0
lol
omg omg
1
omg
win win
0
win
Damia

Legend

0 Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *