Cantiknya Dia, jelesnya….Tak gunakan filter pon untuk tangkap gambar


Mendapat kulit yang cantik dan licin bak cermin dan telur adalah idaman semua orang. Siapa je kan nak kulit yang x sihat dan berketul-ketul kan? semua orang mesti nak flawless. Jangan risau, Ini rahsia wanita ini dalam penjagaan kulitnya. Mari kita lihat! 1,2,3 Let’s go!

Dia memberitahu yang dia sangat beruntung yang kulit dia sememangnya susah flawless secara genetiknya. tetapi mari kita tengok rutin skincare dia.

Dan yang paling penting hidrasi. Kulit kita sangat memerlukan hidrasi. Jadi rajin-rajin lah memakai pelembap muka ya, jangan malas-malas ya. Chayokk!!

Tadi yang atas tu adalah night routine gadis ini ya. Untuk morning routine dia pula, mari kita tengok apa rahsia nya….

Sunscreen sangat-sangat lah penting ya uolls, jangan tinggalkan or skip step sunscreen even korang malas pon, tolong pakai in day or evening. Setiap 3 atau 4 jam kene reapply.

Untuk bagi bibir tampak lebih natural, lip tint memang sangat sesuai untuk tambil lebih semula jadi.

Selamat mencuba ya..Semoga membantu anda!

Sumber: @bqishamin


Like it? Share with your friends!

What's Your Reaction?

hate hate
0
hate
confused confused
0
confused
fail fail
0
fail
fun fun
0
fun
geeky geeky
0
geeky
love love
1
love
lol lol
0
lol
omg omg
0
omg
win win
0
win
Damia

Legend

0 Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *