BARANG-BARANG yang menarik dan berguna di shopee


Banyak kan barang-barang yang menarik dekat shopee. Lagi-lagi wanita, mesti banyak je dalam troli shopee tu dimasukkan barang-barang yang berminat. Untuk pengetahuan anda semua, banyak tau barang-barang shopee yang sangat berguna untuk korang yang nak travel ke, suri rumah ke, student ke…Jom kita tengok-tengok apa barang-barang yang berguna sangat tu…

1. PORTABLE DRYING RACK

Portable Drying rack ni memang sesuai untuk student yang duduk asrama, sebab selalunya dekat asrama penuh orang sidai kain dekat ampaian baju, takde tempat dah untuk kita sidai baju kita pula. So, memang sesuai la untuk student, korang patut try memang sangat membantu. Boleh sangkut je penyidai ni kat mana-mana sesuka hati anda. Price: RM 12++

2. PORTABLE HANGER

Barang ni pon sesuai untuk student yang tinggal di asrama dan juga sesuai untuk sesiapa yang suka travel, melancong. Mudah ja, lipat hanger ni and boleh jimat space luggage kita. Takde la korang bawa hanger yang besar-besar dan berat tu kan? Murah je, boleh beli time sales, lagi murah dalam RM 0.55 je.

3. ANTI THEFT BACKPACK

Bag ni memang best dan memudahkan kan korang tau. Untuk perempuan sememangnya membantu, beg ni ada banyak ruang untuk letak barang korang tu. Then, memang sesuai untuk travel sebab dia ada sistem anti theft which means zip beg ni tersorok dan sememangnya selamat untuk digunakan untuk travel. Untuk student pon sesuai, boleh muat banyak benda dalam beg ni tau. Actually beg ni sesuai untuk bawa kemana-mana pon yang korang mahu. Price: >RM 20++

4. ELECTRIC FABRIC SHAVER

Ni lagi satu barang yang sememangnya berguna untuk semua golongan. Electric fabric shaver, alat untuk buang bulu-bulu dekat baju. Selalunya dekat baju knitwear banyak gila lint baju kan. So, boleh remove guna ni. Baju akan nampak cantik seperti baru semula.

5. MICROFIBER DUSTER

Microfiber duster ni pon sangat-sangat membantu untuk suri rumah. Sebab bila gunakan benda alah ni kan, kita sapu habuk-habuk tu, habuk-habuk tu in shaa Allah tak terbang-terbang dah kat mana-mana. Dia akan melekat dekat duster tu je. Cuba lah try, sangat membantu untuk mengemas rumah.

Sumber: google


Like it? Share with your friends!

What's Your Reaction?

hate hate
0
hate
confused confused
0
confused
fail fail
0
fail
fun fun
0
fun
geeky geeky
0
geeky
love love
1
love
lol lol
0
lol
omg omg
1
omg
win win
0
win
Damia

Legend

0 Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *