5 HORROR movie yang best menanti anda!


Cakap pasal horror movie ni kan, mesti ramai peminat dia kan? Even ada je yang penakut tapi still nak tengok jugak hahahaha…Kalau korang nak tahu, banyak tau horror movie yang best2 yang korang boleh layan malam ni. So, let’s check it out!

1. US (2019)

Movie ni menceritakan tentang sebuah keluarga yang bermusuh dengan kembar dorang (doppelgangers). Untuk lebih mengetahui tentang filem ini, korang boleh tengok terus ya.

2. BLACK BOX (2020)

Mengisahkan tentang seorang lelaki yang bernama Nolan Wright baru sahaja mengalami kemalangan kereta. Selepas kejadian itu, Nolan Wright kehilangan isterinya dan mengalami amnesia. Disebabkan itu, dia terpaksa memulihkan ingatan dia kembali, dan dari situ semuanya bermula..

3. LIGHT OUT

Mengisahkan tentang Rebecca dan teman lelakinya yang cuba untuk menyiasat tentang hubungan mak Rebecca dan kawan imaginasi mak dia yang bernama Diana.

4. GHOST COIN 2014

Filem ni tentang dua orang pelajar; Ton dan Jack. Dorang ni suka buat video cabar dan hina kepercayaan tahayul. Video dorang semuanya popular. Pada satu hari, dorang merancang untuk buat ‘prank’ dekat si Tor, adik si Ton ni. Lepas tu, banyak lah benda yang berlaku time nak prank si Tor ni. Korang memang patut tengok.

5. THE POSSESION (2012)

Filem ni korang patut tengok, diadabtasikan dari kisah benar. Seoang remaja wanita yang membeli sebuah kotak antik yang dijual di laman Ebay. Tanpa dia sedari, kotak yang dibelinya itu adalah kotak puaka yang bila sesiapa yang memilikinya akan berhadapan dengan kejadian paranormal.

Selamat menonton!

Sumber: remaja blog


Like it? Share with your friends!

What's Your Reaction?

hate hate
0
hate
confused confused
0
confused
fail fail
0
fail
fun fun
0
fun
geeky geeky
0
geeky
love love
0
love
lol lol
0
lol
omg omg
0
omg
win win
0
win
Damia

Legend

0 Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *