๐ƒ๐„๐’๐ˆ๐†๐-๐ƒ๐„๐’๐ˆ๐†๐ ๐›๐š๐ฃ๐ฎ ๐ซ๐š๐ฒ๐š ๐ฒ๐š๐ง๐  ๐œ๐š๐ง๐ญ๐ข๐ค ๐๐š๐ง ๐ฆ๐ž๐ง๐š๐ซ๐ข๐ค!


Semua orang pasti ingin tampil cantik dan menawan di Hari Raya nantikan? Baju dah tempah? Dah ada design baju belum? Kain beli dah ke? Takpe2 jangan risau, masih ada banyak masa lagi. Teruskan mencari dan berfikir. Saya pun boleh tolong senaraikan design-design baju kurung yang cantik untuk korang semua. Jom baca sampai habis and lepas tu boleh la decide nak design macam mana. Let’s go, uollssss!

Design baju kurung modern; baju dia jenis tuck in
Baju ini design dari Elie Saab, Couture, Paris, Fall Winter, 2012. Siapa yang nak cuba design ni boleh la untuk tahu ni. Mesti menarik! Kalau terbelah tu, boleh la alter bagi tak terbelah.
Ni design pandangan dari belakang baju.
Design baju yang simple dan cantik.
Siapa yang suka baju jenis kebaya tapi loose-loose sedikit, boleh la try design ni, takde la nampak buncit nanti sebab makan banyak time raya tu.
Design ni pula untuk siapa yang suka nampak glamour-glamour. Menggunakan kain baldu.
Ni mempunyai design-design yang simple tapi nampak cantik dan lembut.
Gaya ala-ala nyonya kebaya tapi jenis modern. Nyonya kebaya modern.
Ni pon design simple but looks elegant. Boleh untuk siapa yang tak suka letak manik banyak-banyak, tapi tetap nampak ayu dan elegant dalam masa yang sama. Modern gituw.
Ni design baju untuk siapa yang suka kain lace-lace ni.
Ni design jenis tuck in but simple dan cantik.

Sumber: Pinterest


Like it? Share with your friends!

What's Your Reaction?

hate hate
0
hate
confused confused
0
confused
fail fail
0
fail
fun fun
0
fun
geeky geeky
0
geeky
love love
0
love
lol lol
0
lol
omg omg
0
omg
win win
0
win
Damia

Legend

0 Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *